Първоначално публикувано от Mury
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е любимия ви модел Алфа?
Collapse
X
-
Пожелах си преди три години Алфа 164 защото тя бе модела мечта за мен и се случи това което най много исках. Сега си я гледкам и и се радвам и ..... спуквам от каране. Когато сум силно изнервен просто паля 6 цилиндровият турбо двигател и отпрашваям някъде-това се казва терапия, освен това от три годишният ми син ще излезе човек не само научи точно да произнася марката но и си познава колата на паркингите и посдтоянно се вози в нея. Ми детето не е глупаво, то знае кои са по добрите самолети. "Тва е мойта АЛФА РОМОЕО"-така кйазва детето и мноооо сладъкAR 164 V6 turbo I.E.
Comment
-
(75 3.0 V6 това ми е любимата и един ден като забогатея ще си купя)
натъкнах се на тази реплика във форума и сега се чудя дали съм забогатял или просто имам късмет тези 3г. през които се радвам на този автомобил.
това за мен са люти класики.
http://www.mobile.de/SID70EaVy6NqbloeLe ... 227569794&
Comment
-
159 или Брера за красота.
Но модела оставил най-голямо впечатление е 155 . Откакто се появи в DTM от средата на сезона взе да мачка зрелищно що падне под ножа И BMW i Opel Kalibra.
Направо мехлем за сърцето. Май досега не е имало друг толкова противен за противниците модел.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от NeokillНай голямо впечетление и причина да се запаля по марката се ето тези1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCoreПървоначално публикувано от NeokillНай голямо впечетление и причина да се запаля по марката се ето тези'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment